Fara stil !

Fara stil !

Sa ne mai ocupam si de blog ...zic! Tinuta aceasta, dupa cum se vede, este o tinuta de vara....pozata tot vara... da, vara aceasta! Am uitat, pur si simplu, sa o postez. Imi amintesc ca eram foarte " pe fuga " sa ma intalnesc cu Laura si sa pozam cateva tinute ca eu trebuia sa ajung si la o zi onomastica, nu oriunde, ci in Serbia :)). Afara era super cald, tocmai de aceea am ales locatia aceasta superba, JARDIN. Mie una imi place foarte tare locul si ma bucur mult ca mai nou au program de seara (gen club) si organizeaza tot felul de intalniri interesante.

Clutch-ul apartine ultimei colectii si inca se mai poate comanda aici. Nu ma intrebati de ce am ales sa port pantaloni albi la aceasta tinuta ca nici eu nu stiu ce a fost in capul meu :)) probabil graba isi spune cuvantul. Nu stiu daca se poate observa in poze, dar acest clutch nu este doar o chestie patrata alba, ci are si  o cusatura  manuala neagra pe margini care il scoate din anonimat si il face foarte interesant.

Cam atat...prea multe nu am sa spun deoarece acesta este un "blog de poze " nu unul de "content" :)) si dupa cum bine stiti... NU IMI PLACE SA SCRIU. Apropo, in legatura cu treaba asta...am o surpriza pentru voi... soon ??
Leave A Comment