Valentinul meu!

Valentinul meu!

3:12 minute...este 15 februarie de 3 ore iar eu, din nou nu pot sa dorm. Asa ca m-am gandit sa va povestesc cum am vrut si cum am ajuns sa imi petrec Valentine's fucking Day :)).

Initial, nu am avut nici un plan, dar in noaptea dintre 13 si 14 februarie planuisem cu o prietena sa mergem, impreuna, sa bem o cafea la Starbucks, sa mai povestim si sa facem niste poze. Programul s-a schimbat dis-de-dimineata cand m-a anuntat ca nu mai mergem. Foarte rau nu mi-a parut ca nu prea aveam chef sa ies din casa, dar am zis sa nu fiu si eu ca toate frustratele de pe facebook care nu au iubiti, dar isi dau cu parerea despre cum, cat si cand trebuie sa te iubesti intr-o relatie ...stiti voi...alea ce afirma ca trebuie sa ii arati prietenei tale ca o iubesti in fiecare zi, nu doar de 14 februarie...in fine, un subiect cu 'nspe mii de pareri, tocmai de aceea prefer sa o tin pentru mine. Daca va intereseaza, dati-mi de stire si dezvolt subiectul intr-o postare.

Asadar, planul cu cafeaua la Starbucks a picat. M-am gandit ca ar fi frumos sa ma relaxez macar, sa fac ce imi place mie cel mai mult, ce ma relaxeaza...adica sa beau un pahar, doua, trei de vin rosu :)) si sa ma uit la "Bravo ai stil"...da, ma uit la "Bravo ai stil"...chiar daca nu sunt de acord cu ce se petrece in totalitate acolo, este singura emisiune din Romania  pe care o urmaresc,  pe youtube, caci pe tv nu stiu nici macar ora la care se difuzeaza :)). Asta a fost planul doi.

Am ajuns sa inchei ziua prin a face exact ceva la care nu ma gandisem...planul trei...am compus toata ziulica certificate de garantie pentru genti, care vin la pachet cu o alta scrisoare despre cum sa pastrezi si sa ingrijesti aceste obiecte. Pe la ora 12 noaptea m-am hotarat sa ma duc la culcare, dar am sfarsit prin a ma uita la un interviu luat de Lorand Soares Sasz lui David Culbertson, pe care il recomand tuturor antreprenorilor. Interviul il gasiti aici.

Dupa ce am terminat de vizualizat interviul m-am mai uitat si la jumatate din filmul The Recruit. Mereu mi-am dorit sa petrec Valentine's day altfel...anul asta am reusit :)). Sper ca voi ati petrecut cum ati visat si cu cine ati vrut, in caz ca nu...sa nu disperati...aveti timp si la anu' :)

Despre geanta va pot spune ca face parte din colectia FAUX FUR, varianta basic o gasiti aici. Materialul folosit este, binenteles, pielea naturala si modalitatea de executie, handmade. Mai multe detalii legate de dimensiuni si accesorii le gasiti aici.Tags: miu , leather , bag , unique , fashion

Leave A Comment